dinsdag 4 maart 2014

Teamdag wedstrijdatleten vanaf cadet

Na onze fantastische familiedag en geslaagde halloweenhappening was er afgelopen zaterdag voor de eerste keer een team- en trainingsdag voor de jeugdige wedstrijdatleten vanaf cadet.
Al vroeg in de morgen was iedereen present voor een nuchtere ochtendloop. De traditionele keukenploeg had hierna voor een uitgebreid, lekker en gezond ontbijt gezorgd. Peter had vervolgens voor een leuk hersenspinsel-spelletje gezorgd en bracht ook enkele atletiektips in the picture. Na wat platte rust waren de batterijen terug opgeladen om een nieuwe training aan te vatten die eindigde met wat vormspannings- en krachtoefeningen. 's Middags werden de hongerige magen gestild met broodjes gezond die naar believen belegd konden worden. Dan volgde een alternatieve, hilarische kwis gevolgd door een partijtje baseball.
Hop de schoenen weer aan ... voor de derde training !  Na een verkwikkende douche stonden dampende borden spaghetti te wachten.
Als afsluitende en ontspannende activiteit werd er gekozen voor karten en botsauto-bal.
Bleek al snel dat een aantal atleten het verschil tussen gas en remmen niet kenden... Bij de botsauto-bal kwam de winnersmentaliteit van menig atleet weer naar boven.
Het was een intense, leuke dag die weer mogelijk werd door de vrijwillige inzet van velen !
Bedankt hoofdtrainer Peter en Sonja voor de uitwerking van de sportieve en ontspannende activiteiten.
Bedankt Ricky en Cindy voor de extra begeleiding.
Bedankt keukenteam voor de catering.
Bedankt Tony voor de fijne samenwerking en het soigneren van de piste en accomodatie.
Bedankt atleten voor de fijne team-spirit , de inzet en de kameraadschap.